fbpx
Shopping Cart 0 items - 0.00 € 0

Dobrodošli v Hiši Lepote

VAŠ RAJ ZA LEPOTO IN SPROSTITEV

Naš kozmetičen salon je prostor, kjer se boste napolnili s pozitivno energijo. V sobicah, ki so prilagojene storitvam, ki jih nudimo, se boste sprostili, hkrati pa poskrbeli zase.

Nudimo vse kozmetične storitve od nege obraza, pedikure, depilacije, različne masaže, urejanje obrvi ter trepalnic, ki jih izvaja strokovno podkovana kozmetičarka. Vse storitve so skrbno prilagojene strankam, kar pomeni, da stranko obravnavamo individualno – upoštevamo Vaše želje.

Razvajate se lahko s klasičnimi ali bolj prestižnimi negami obraza, za tiste, ki se zmeraj želite zbuditi urejene, pa nudimo tudi podaljševanje trepalnic, lash lift, barvanje obrvi s kano, itd. Na pedikuri lahko poskrbite zgolj za estetiko ali pa odpravite resnejše težave z medicinsko pedikuro. Združite prijetno s koristnim in poskrbite za svoje telo – privoščite si lahko sprostitveno ali terapevtsko masažo, z našo pomočjo in maderoterapijo pa se boste tudi lažje pripravili na tople dneve in poletje. Glede na izbrano storitev se z Vami posvetujemo in predlagamo najboljšo rešitev za Vas in določeno problematiko.

Ker je stranka zmeraj na prvem mestu se trudimo, da le najboljše poskrbimo za Vas in da se dobro počutite, ko zapustite naš salon. Redno in dosledno skrbimo za lep in čist ambient. Osebje v Hiši Lepote je profesionalno in strokovno, a vendar prijetno in zmeraj nasmejano. Čas je pri nas zelo pomemben in ker želimo, da so storitve natančne, opravljene tako, kot morajo biti ter da se Vam v celoti lahko posvetimo, je potrebna predhodna rezervacija termina za storitev, ki jo želite. Termin lahko rezervirate preko e-maila na info@hisalepote.com, preko naše Facebook strani ali na telefon 040 650 203.

Nega obraza

V Hiši Lepote nudimo različne nege, ki so prilagojene strankam glede na njihov tip in stanje kože.
Poskrbite zase in ne pozabite, da vas obraz predstavlja celo življenje, zato je toliko bolj pomembno kako skrbimo zanj.

Masaže

Pester izbor masaž, kjer vsak najde kaj zase. Telo vam bo hvaležno, če boste poskrbeli zanj, tako s sproščujočo masažo ali terapevtsko, kjer se bolj posvetimo težavam hrbta, ki so velikokrat prisotne.

Oblikovanje obrvi in barvanje

Prepričani smo, da so obrvi okvir našega obraza in lahko popolnoma spremenijo naš izgled. Že samo z oblikovanjem obrvi (klasik ali nitka) lahko izgledamo veliko bolj urejeni, za piko na i pa jih lahko tudi pobarvamo (navadna barva ali kana).

Pedikura

Naše noge in stopala imajo v življenju pomembno nalogo – nosijo nas. Ravno zato je izrednega pomena kako skrbimo za njih.
Pri nas uredimo neproblematična stopala s klasično pedikuro, kot tudi bolj kompleksne zadeve z medicinsko pedikuro, ki je zahtevnejša (otiščanci, kurja očesa, bradavice,…)

Podaljševanje trepalnic in kreatinsko vihanje

v Hiši Lepote za vas poskrbimo v celoti. Tudi za to, da se vsako jutro zbudite urejene in lepe, brez da zapravljate čas z ličenjem.
Odločite se lahko za naravni videz podaljševanja trepalnic (metoda 1na1) ali volumen. Za tiste, ki bi rade poudarile samo vaše naravne trepalnice pa je najboljša izbira keratinsko vihanje trepalnic (LASH LIFT)

Depilacija

Najboljša metoda odstranjevanja dlačic, brez da se koža razdraži, brez mozoljčkov in vraščenih dlačic. Voski so posebej prilagojeni vsakemu predelu telesa, da sta učinkovitost in rezultat najboljša, iritacija in rdečica pa minimalna. V našem salonu nudimo vse vrste depilacij (obraz, roke, noge, bikini, brazil, pri moških prsi in hrbet)

STORITVE KATERE OPRAVLJAMO V SALONU:

* podaljševanje trepalnic 1:1, 2D, 3D, 4D
* lash lift ( vihanje trepalnic)
* oblikovanje obrvi z nitko
* barvanje obrvi + barvanje z KANO
* barvanje obrvi + barvanje z refectocil barvo
* pedikure ( klasična, medicinska, sponke za vraščene nohte, gelish)
* depilacije (noge, roke, bikini, pazduhe, brazilka, brčice, obraz)
* nege obraza (globinske nege obraza, osnovne nege obraza, AHA kisline, deluxe nege obraza)
* maderoterapija
* masaže ( terapevska, klasična, delna, anticelulitna, obrazna,športna)
* masaže v dvoje ( klasik in romantična masaža v dvoje)

Cenik

Hiša lepote © 2022 Vse pravice pridržane. Izdelava spletne strani MI6 Marketing Intelligence d.o.o.