fbpx
Shopping Cart 0 items - 0.00 € 0

Team Hiša Lepote

MALO O NAS
Kot mi rečemo *v najbolj ozki ulici* se nahajamo. Trudimo se že dobrih 6 let, da smo vsako leto boljši, bolj prepoznavni, da uresničimo želje vsaki stranki, smo maksimalno prijazni in ustrežljivi. To smo MI, samo MI! HIŠA LEPOTE!
Kjer vas razvajamo s kozmetičnimi storitvami, butično trgovinico in spletno prodajo oblačil.
Do zdaj smo se zelo redko predstavljali kot osebje, letos pa smo se odločili, da vam bolj pokažemo naše delo, naše osebje in kdo sploh smo!

Gorazd

Gorazd, naš šef, kateri pridno nabavlja oblačila, vsakodnevno pripravlja in pakira paketke, kuha kavice, skrbi, da računovodski papirji štimajo, ureja spletna naročila, vodi poslovne analize in prenaša ta babji večinski del kolektiva. Ko smo pa najbolj pridne, nas nagradi z okusno malico.

Nina

Nina, naša šefica, vsakodnevno lepša stranke, v salonu piše objave, skrbi za trendno kolekcijo, skrbi za novosti in glasno norčavo vzdušje. Je gonilna sila za ideje in novitete na vsej področjih. Pridno nabavlja nove kose oblačil, skrbi za del marketinga in je vedno nasmejana in dobre volje.

Janja

Janja je naša novopečena mamica Niku, nas že hudo pogreša, seveda pa tudi mi njo! Čisto malo še in se vrne na naše delavno mesto prodajalke – spletne prodajalke. Je pri nas že kar 4 leta in je že prava *mala šefica*. Hiša Lepote raste z Janjo, tako kot Janja raste s Hišo Lepote.

Suzana

Suzana priskoči na pomoč, ko je najhuje! In to na srečo zadnje čase kar pogosto. Hitro pripravlja paketke, ureja spletna naročila in je tako hitra, da se včasih še sama dvakrat sreča. Brez nje zagotovo v največji gužvi paketki nebi bili tako hitro pri vas.

Tjaša

Tjaša, naša sveže zaposlena prodajalka – spletna prodajalka je zelo prijazna in ustrežljiva, skrbi, da je naš majhen butikec vedno čist – pospravljen, hitro odgovori na vsa vaša vprašanja, uredi e-mail naročila, telefonske klice, naredi čudovite storije na socialnih omrežjih in je vedno nasmejana in pozitivna.

Marjan

Marjan pridno realizira vse ideje in zamisli naše Nine, (katere včasih niso najbolj enostavne). Skrbi, da naša spletna stran deluje nemoteno in vsak teden razvaja stranke s tedenskimi novičkami, ter skrbi, da so slike na spletni strani takšne, kot morajo biti.

Posebna zahvala, da je HIŠA LEPOTE vsako leto boljša, bolj prepoznavna in da se tako razvija, ste vi, naše NAJBOLJŠE STRANKE!
Hvala iz srca! ❤️
Vaš team Hiša Lepote